Ihan ensiksi: anteeksi. Anteeksi, kun olen ollut maailman huonoin bloggari viimeisen, öö, kuukauden. Mutta nyt aion herättää tämän kirjablogin omalta osaltani takaisin henkiin! Suuret kiitokset SkedeLille, joka on pitänyt huolta siitä, ettei tahti täysin ole tyssännyt.

En ole lukenut noin kuukauteen ainuttakaan kirjaa, mutta nyt aloitan taas senkin. Sen sijaan ennen tätä taukoa ehdin lukea kolme kirjaa, joita en ole esitellyt. Esittelen ne nyt näinä lähipäivinä, ja tässä tulee niistä ensimmäinen.

 

1244052590_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mökkeillessä sain luettua loppiin Brian J.  Robbin Johnny Depp - Kapinallinen -elämänkerran. Tykkäsin kirjasta, mutta jotenkin se oli uuvuttavaa lukea. Kotona tätä ei tullut luettua, kun oli paljon "parempaakin tekemistä". Mökillä oli aikaa tarttua tähän kirjaan, enkä sen jälkeen siitä hevillä luopunutkaan.

Ihailen syvästi Johnny Deppiä, muuten tuskin olisin tätä kirjastosta lainannutkaan. Kirja käsittelee luonnollisesti hyvin paljon hänen elokuviaan myrskyisää nuoruutta unohtamatta. Kolmessa kohdassa on kuvia Deppin värikkään uran varrelta. Kirjan lopusta löytyy myös Filmografia(uusin elokuva siinä on vuonna 2008 valmistunut The Rum Diary).

Deppin elämään on elokuvien ja kuuluisien tyttöystävien lisäksi mahtunut myös muutama skandaalia ja lehtiotsikkoa. Niiden kautta Depp on kulkenut kohti onnellista perhe-elämää, jota elää parhaillaan. Lapsilleen hän on aivan tavallinen isä - hänkin leikkii barbeilla tyttärensä kanssa.

Loppujen lopuksia kyseessä on sympaattinen tarina nuoresta kapinallisesta. Suosittelen kirjaa ennen kaikkea Johnny Deppin faneille, sillä siinä on tietoa, jota ei välttämättä löydy mistään muualta.

Tähtiä annan

***/5

- Sofi-ina