1236081962_Epäilys.jpgNyt olen tehnyt kaikkeni - siis lukenut kaikki suomeksi ilmestyneet Twilight-sarjan osat. Ei voi muuta sanoa, kuin että huhhuh. Ei siksi, että tämä olisi ollut raskasta luettavaa. Vaan siksi, että tahtoisin saada jo neljännen osan käsiini! Valitettavasti Breaking Down ilmestyy suomeksi tietojeni mukaan vasta syksyllä, enkä näillä kielitaidoilla aio sitä alkuperäiskielellään lukea.

Joka tapauksessa, pidin Epäilyksestä enemmän, kuin Uusikuusta. En edelleenkään kiellä sitä, että syy olisi Edward. Epäilyksessä Bella huomaa, että ihmissusi-Jacob on hänelle tärkeä - ehkä liiankin. Hän ei kuitenkaan halua valita Edwardin ja Jacobin, jotka eivät oikein tule toimeen keskenään, väliltä.

Samaan aikaan Seattlessa tapahtuu koko ajan salaperäisiä murhia ja Victoria-vampyyri on edelleen Bellan kintereillä. Jännitystä siis riittää...

Voin sanoa, että inhoan Jacob Blackia. Yhdessäkin kohdassa en pystynyt lukemaan, koska olin hänelle niin vihainen. Mokoma... yrittää tulla Bellan ja Edwardin väliin!!! Bellan olisi pitänyt jo edellisessä kirjassa sanoa hänelle suorat sanat - minä ainakin olisin sanonut. On vaikea ymmärtää, miten Bella voi olla niin kiintynyt Jacobiin. Ei voi olla, ei saa olla! Mutta niin vain on. Ja luotan kuitenkin, että päähenkilö itse tietää lukijaa paremmin, mitä tekee. Ehkä.

Tämä oli siis parempi, kuin Uusikuu, mutta ei mielestäni parempi, kuin Houkutus. Se oli paras - ehkä siksi, ettei ärsyttävä, ärsyttävä Jacob ollut niin vahvoilla. Mur. 

Tämä arvio nyt pursuu Jacob-vihaani, mutta en mahda mitään. Se kurja...

- Sofi-ina