Ihme on tapahtunut! Aina säännöllisesti suosittelen äipälle jotain kirjaa, jonka itse olen lukenut ja hyväksi todennut. Ikinä se ei ole ottanut lukuun suosittelemaani kirjaa. Mutta tättärätää, nyt suosittelin tätä:

1236063308_Yhteiskoululaisia.jpgViimeksi lukemani kirja, Yhteiskoululaisia. Vakuuttelin, että tämä on hyvä, ohut, hauska, hauska, hauska ja hauska. Luin myös pari hyvää kohtaa sieltä ääneen ja selostin henkilöhahmoja. Ja äiskä otti ja selaili tätä! Nyt se on aulan polvipöydällä (sanon sitä polvipöydäksi, koska se on polvenkorkuinen. Oikeasti se on joku laatikosto jossa on pyörät alla ^_^), selvästi odottaa lukemista. Minulla meni tämän lukemiseen noin kaksi ja puoli tuntia, ihanan nopealukuinenkin siis. Ja laina-aikaa on kuun loppuun asti, niin että ei luulisi tulevan kiire. Sitä paitsi ainahan kiireistenkin ihmisten elämästä irtoaa kaksi ja puoli tuntia - vai mitä?

Lukekaa tekin nyt tämä, hyvät ihmiset! Jos tykkääkin vaikka dekkareista tai fantasiasta, niin vaihteluhan virkistää. Ja kaksi ja puoli tuntia, tolkutan edelleen. Ehkä jopa vähemmän. Tai mitä sitten jos vähän enemmänkin...?

Kai tajuatte, miten innokkaasti yritän tuputtaa tätä kirjaa? Älkää kiusatko minua vaan sanokaa, että lainaatte sen, kun seuraavan kerran menette kirjastoon! 8D

- Sofi-ina